T Á J É K O Z T A T Ó „KSH adatgyűjtés”

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Tájékoztatom a lakosságot, hogy a Központi Statisztikai Hivatal  Újpetre településen  a Munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételei témakörben önkéntes adatszolgáltatáson alapuló adatfelvételeket hajt végre. Az összeírási munkát a Statek Kft. fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása véletlenszerűen történik. Az adatfelvételekből származó eredmények nélkülözhetetlenek a társadalom jellemzőinek feltérképezésében.

A kapott adatokat a KSH az adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően bizalmasan kezeli, azokat más szervek, személyek részére nem szolgáltatja ki. Az eredményeket név és egyedi adatok nélkül, valamint összesített statisztikai táblázatokban közlik.

Az összeírással kapcsolatban munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8.00-16.00 óra között pénteken 8.00 -14.00 óra között a +36 80 200-766-os telefonszámon, illetve a lakasinfo@ksh.hu email címen adnak továbbá felvilágosítást. Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatban a www.ksh.hu internetes oldalon található Adatgyűjtések/Lakossági adatgyűjtések menüpont nyújt tájékoztatást.

Újpetre, 2019. február 21.

Csalos Beáta    jegyző

 

A hozzászólások le vannak tiltva.