15. Napközis tábor községünkben

Az immár szokásos évi táborunk idén is megrendezésre került. A tábor 10 napja alatt mintegy 40-60 gyermek számára nyújtottunk tartalmas kikapcsolódást, remek időtöltést. Saját véleményünk helyett következzen inkább egy segítő nagymama „élménybeszámolója” az eltelt napokról:

„Idén második alkalommal vehettem részt az újpetrei nyári táborban „konyhalányként” Nem egészen ez szerepelt terveimben nyugdíjas kikapcsolódásként de a tábor hangulata, a gyerekek boldog zsivaja és a „kollégák” oldott jókedve újra visszarepített a régi mozgalmas tábori élet világába. Ezt a két hetet a remek szervezés, az izgalmas programok és a pompás összhang tették igazán teljessé. Móni nénivel igyekeztünk a kedvenc ételekkel remekelni. Természetesen a túlpirult krumpli és a kissé leégett székelykáposzta a kemence és az üst számlájára írandó. Dóri óvónéni, Renáta néni, Zoli bácsi ismét kitettek magukért. Nagymamaként is köszönöm, hogy segíthettem.”

Vargáné Csütörtök Mária

L O M T A L A N Í T Á S !

Értesítjük ÚJPETRE község lakosságát, hogy

2024. MÁRCIUS 27.-ÉN (SZERDA) lomtalanítás lesz.

A hulladékot MÁRCIUS 27.-én (szerda) reggel 6 óráig kell kihelyezni, melyet a Szolgáltató a nap folyamán ingyenesen elszállít.  

A Szolgáltató a lomtalanítás alkalmával nem viszi el az alábbi tárgyakat: elektronikai cikkek /TV, hűtőszekrény, stb./, állati tetemek, zöld hulladék, veszélyes hulladék /akkumulátor, gumiabroncs, növényvédőszeres-festékes dobozok, olajos kannák, stb./, építési, bontási törmelék, háztartásokban keletkező vegyes hulladékot, elkülönítetten gyűjthető papír, műanyag- és fémhulladék.  

Kérjük, a fentiek alapján szíveskedjenek élni a lomtalanítás lehetőségével és a gyűjtőjárat számára a hulladékot úgy kihelyezni, hogy a szóródó anyagokat zsákban, vagy gyűjtő dobozban helyezzék ki.

Újpetre Község Önkormányzata