A jótékonysági bálról 2012.04.14.

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Nagy örömünkre szolgál, hogy az idei jótékonysági bálunkról is csak pozitív visszajelzések érkeztek, azaz mindenki nagyon jól érezte magát, aki ott volt.

Mint ismeretes, idén is a faluképet akartuk szebbé tenni azzal, hogy a bevételből a parókia külső festését tűztük ki célul.

Az időpont kiválasztásánál viszont nem volt még tudomásunk arról, hogy Kiskassán diszkó lesz, Újpetrén egy hatalmas szülinapi buli szerveződik, valamint, hogy a televízióban is érdekes meccseket közvetítenek aznap.

Így cseppet sem csodálkozhatunk azon, hogy –bár a hangulat fergeteges volt, de- a résztvevők száma, -s így a bevétel is- jócskán alulmúlta tavalyi rendezvényünk adatait (Ezen túl, amíg jegyáraink maradtak a régiek, költségeink –pl. zenekar- 20%-kal emelkedtek L).

Konkrét számokban fogalmazva: amíg a tavalyi bál zárásakor 139.065 Ft bevételt könyvelhettünk el, addig az idei tiszta bevétel mindössze 48.400 Ft.

Ebből az összegből renoválást elkezdeni vakmerőségnek tűnhet, mi azért –továbbra is bízva az újpetrei közösségi szellemben- legalább a homlokzat tatarozásának neki szeretnénk kezdeni.

A szomorú smiley (L) csak a számoknak szólt, tehát jövőre is tervezünk bált szervezni, legfeljebb egy másik (pl. szeptemberi) időpontban. Erre buzdít mindenki, és az ilyen jó hangulatú találkozások elengedhetetlenül fontosak mindannyiunk számára. J

A tombolatárgyak, adományok felajánlása tekintetében térségünk vállalkozói, intézményei ismét mellettünk álltak, így hálás köszönetet mondunk a következőknek:

Német Önkormányzat Újpetre; Újpetrei Gazdák Zrt; Újpetrei Óvoda; Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet;  Palotai Ottó; Obermajer Róbertné (Ady-bolt); Kovács Mária; Ritterné Manyi (Jókai-bolt); Arturo Verno-Grécpuszta; Forgóné Marcsi fodrász; Ilcsa kozmetika; Kraft Ferenc (masszázs); Virágbolt; Haraszti pincészet; Hárságyi pincészet; Steiner Mária; Iványi pincészet; Jozipovics Zsuzsi-Mini ABC; Csalami Tibor és felesége; Török Tibor és felesége; Két Szekér vendéglő Kozármisleny; Napsugár Vendéglő; Dréher söröző; Trinitásvölgy Alapítvány; Hoffmanné Császár Éva; Somogyi Imréné; Ruppert Szilvi és mindenki, aki ott volt, és jegyet vett, és tombolát vett…

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik bár nem tudtak eljönni a bálba, de előtte, vagy utána támogatói jegyet vettek, és külön hálásak vagyunk állandó segítőinknek is: Dóri óvó néniéknek a tanácsokért és a tombolákért, valamint a fiúknak, akik segítettek berendezni a termet.

Végül, de nem utolsó sorban aktívan jelen voltak egyházközségünk legstabilabb támaszai, akikre mindig számíthatunk: Somogyi Imréné és férje; Pásztor Ilona; valamint Szabó Árpádné testvéreink is.

A gyönyörű plakát megszerkesztése idén is Bóka Áron keze munkáját dicséri.

Még egyszer hálásan köszönjük az összes támogatást és segítséget, és reméljük, hogy jövőre is találkozhatunk egy hasonlóan jó hangulatú rendezvényen

Németh Ferenc

lelkipásztor

A hozzászólások le vannak tiltva.