Nemzetiségek egy asztalnál – 2022

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Az Újpetrei Ifjúsági Egyesület szervezésében, a Cigány Nemzetiségi Önkormányzat Újpetre és az Újpetrei Német Önkormányzat támogatásával sikerült megvalósítani a „Nemzetiségek egy asztalnál” elnevezésű kulturális rendezvényt. Az egyesület sikeres pályázatnak köszönhetően igen színvonalas műsort tudott összeállítani. A hangsúly a német és roma nemzetiségi vonalra volt fektetve. Így mondhatjuk, hogy egy hangulatos nemzetiségi napot sikerült megtartani. A rendezvény óriási sikert aratott! Nem hittünk a szemünknek, olyan emberek is megtiszteltek minket akik eddig nem jártak a rendezvényeinkre. Nagyon nagy fába vágtuk a fejszénket, de megcsináltuk. Nektek/értetek /miattatok! Nehéz és kimerítő időszak van mögöttünk. Mindketten apró mancsok mellett próbáltuk magunkból a legtöbbet kihozni. Török Ági és Tobi (Erdei József) nélkül nem tudtuk volna megoldani az előkészületi koordinálást. Ifiseink 150%-on teljesítettek.

A sikerünk titka a szuper csapatunk, hiába vagyunk Mi ketten ügyesek/leleményesek, ha nem lenne mögöttünk egy ilyen „brigád” elveszettek lennénk. 

Ha nincs Jozipovics Tomi, Forgó Józsi, Jámborcsik Pál és Kohlmann Józsi nem lett volna ilyen kerek ez a nap. Faluvédő Újpetrei Polgárőr Egyesületnek köszönjük az odaadó munkáját.

 

 

 

Horváth Dominika és Régert Brigitta

A képriportot ide kattintva megtekintheti

A hozzászólások le vannak tiltva.