Óvodai Hírek:

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Óvodánkban is, mint ahogy minden közoktatási intézményben most van/lesz év vége, lezárul a 2013-14 es tanév! Persze nem köszöntjük az újévet és megyünk karácsonyi szünetre, (hiszen jön a várva várt nyári szünet,) hanem évzáróra és óvodai búcsúzásra, ballagásra készülünk!  Ilyenkor nagyon sok dologra visszatekintünk, hogy is zajlott az év,  mit is csináltunk, jól csináltuk e, kell e változtatnunk a jövőt tekintve. Az „utolsó”szülői értekezleten minden óvó néni összegezte a nevelési évet és a szülők egyetértettek az elhangzottakkal!

Konklúzió: sűrű, olykor nehéz és mégis összefogott, szép évet zárhatunk!  Gyermeklétszámunk 63 volt az év során, ebből 22 gyermek iskolába megy,  beíratott új gyermek 16, így a 2014-15-ös tanévben (szeptember elsejétől folyamatosan) 57 főt tervezhetünk. Csoportjaink összetételét (vegyes életszervezésű) a nagyon eltérő korosztályok és a szülői elégedettség is indokolja. Személyi adottságaink: 5 óvodapedagógus (ebből 2 német nemzetiségi) és 2 dajka

Az Önkormányzatok segítségével biztosított volt egész évben az állandó takarítónői-, kisegítő dajkai-, ill. karbantartási munkák ellátása. Nagy megelégedésünkre a napi étkezést, ellátást a HétFogás Fogadó biztosítja.

Záró programjaink:

Évzáró műsor Szivárvány csoportban 30-án 16 órai kezdettel,

Évzáró műsor a Tekergő csoportban, ballagással egybekötve 5-én 15.30-kor

Új gyermekek szülőinek értekezlete: június 11-én 13 óra

Nagytakarítási szünet: Július 28 – augusztus 22. ig

Itt szeretnénk megköszönni a szülőknek, fenntartóknak, támogatóknak a segítő, megértő, támogató hozzáállását intézményünkhöz és bízva a további együttműködő jó kapcsolatban búcsúzunk záró programjainkkal a tanévtől. A nyárra kívánunk jó pihenést, balesetmentes szép nyarat mindenkinek és várunk mindenkit augusztus 25-től ill. új gyermekeinket a megbeszéltek alapján.

Az Óvoda dolgozói nevében: Erdeiné Csütörtök Teodóra – óvodavezető

A hozzászólások le vannak tiltva.